10/04/2015 | Sin categoría

El Consorcio de Villas Termales de Cataluña se reúne en Vil·la Casals

Se muestra la traducción de El dimecres 8 d’abril, a la Vil·la Casals de Sant Salvador (el Vendrell), va tenir lloc la darrera Junta de Govern del Consorci de Viles Termals de l’actual legislatura municipal, que va ser presidida per l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, i en la qual es va fer un seguiment i avaluació de la campanya de comunicació i promoció que es va encetar i presentar el passat març al Centre Cultural del Born de Barcelona. A aquesta reunió hi van assistir membres de les viles consorciades de Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, la Garriga, Sant Climent Sescebes, el Vendrell i Caldes d’Estrac, que exerceix la presidència des del 28 de setembre de 2011. Un cop finalitzada la sessió, els representants de les viles van gaudir d’una interessant visita cultural a les instal·lacions de l’Auditori Pau Casals i de la Vil·la Museu Pau Casals. Catalunya Termal El Consorci de Viles Termals de Catalunya es va crear per tal de promoure els valors lligats a la riquesa hidromineral constituïda per les aigües minerals, mineromedicinals i termals de les viles consorciades. L’objectiu és divulgar l’oferta comuna de les viles termals de Catalunya en el circuit turístic sota una marca comuna que representi la diversitat i qualitat dels atractius de les diferents viles amb recursos hidrominerals i termals: Catalunya Termal. Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners formen part d’aquest Consorci, creat l’any 2008. Alguns d’aquests municipis tenen una tradició termal mil·lenària. El principal objectiu del Consorci és donar a conèixer les viles i els centres termals que es poden trobar a Catalunya. Alhora, també es fa una promoció de la resta d’atractius turístics que ofereixen les viles termals, com ara el patrimoni cultural, l’entorn natural, les activitats d’oci, la gastronomia, les festes i les tradicions, entre d’altres, sota el paraigua de la marca Catalunya Termal.
Traducir del El dimecres 8 d’abril, a la Vil·la Casals de Sant Salvador (el Vendrell), va tenir lloc la darrera Junta de Govern del Consorci de Viles Termals de l’actual legislatura municipal, que va ser presidida per l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, i en la qual es va fer un seguiment i avaluació de la campanya de comunicació i promoció que es va encetar i presentar el passat març al Centre Cultural del Born de Barcelona. A aquesta reunió hi van assistir membres de les viles consorciades de Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, la Garriga, Sant Climent Sescebes, el Vendrell i Caldes d’Estrac, que exerceix la presidència des del 28 de setembre de 2011. Un cop finalitzada la sessió, els representants de les viles van gaudir d’una interessant visita cultural a les instal·lacions de l’Auditori Pau Casals i de la Vil·la Museu Pau Casals. Catalunya Termal El Consorci de Viles Termals de Catalunya es va crear per tal de promoure els valors lligats a la riquesa hidromineral constituïda per les aigües minerals, mineromedicinals i termals de les viles consorciades. L’objectiu és divulgar l’oferta comuna de les viles termals de Catalunya en el circuit turístic sota una marca comuna que representi la diversitat i qualitat dels atractius de les diferents viles amb recursos hidrominerals i termals: Catalunya Termal. Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners formen part d’aquest Consorci, creat l’any 2008. Alguns d’aquests municipis tenen una tradició termal mil·lenària. El principal objectiu del Consorci és donar a conèixer les viles i els centres termals que es poden trobar a Catalunya. Alhora, també es fa una promoció de la resta d’atractius turístics que ofereixen les viles termals, com ara el patrimoni cultural, l’entorn natural, les activitats d’oci, la gastronomia, les festes i les tradicions, entre d’altres, sota el paraigua de la marca Catalunya Termal.
El miércoles 8 de abril, en Vil·la Casals de Sant Salvador (El Vendrell), tuvo lugar la última Junta de Gobierno del Consorcio de Villas Termales de la actual legislatura municipal, que fue presidida por el alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, y en la que se hizo un seguimiento y evaluación de la campaña de comunicación y promoción que se inició y presentó el pasado marzo en el Centro Cultural del Born de Barcelona.
A esta reunión asistieron miembros de las villas consorciadas de Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, La Garriga, Sant Climent Sescebes, Vendrell y Caldes d’Estrac, que ejerce la presidencia desde el 28 de septiembre de 2011.

Una vez finalizada la sesión, los representantes de las villas disfrutaron de una interesante visita cultural en las instalaciones del Auditorio Pau Casals y de la Villa Museo Pau Casals.

Cataluña Termal

El Consorcio de Villas Termales de Cataluña se creó con el fin de promover los valores ligados a la riqueza hidromineral constituida por las aguas minerales, mineromedicinales y termales de las villas consorciadas. El objetivo es divulgar la oferta común de las villas termales de Cataluña en el circuito turístico bajo una marca común que represente la diversidad y calidad de los atractivos de las diferentes villas con recursos hidrominerales y termales: Cataluña Termal.

Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, La Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm y Santa Coloma de Farners forman parte de este Consorcio, creado en 2008. Algunos de estos municipios tienen una tradición termal milenaria.
El principal objetivo del Consorcio es dar a conocer las villas y los centros termales que se pueden encontrar en Cataluña. Asimismo, también se hace una promoción del resto de atractivos turísticos que ofrecen las villas termales, como el patrimonio cultural, el entorno natural, las actividades de ocio, la gastronomía, las fiestas y las tradiciones, entre otros , bajo el paraguas de la marca Cataluña Termal.