Cellers del vendrell

El vi i el cava són dos excel·lents productes que s’elaboren al nostre municipi i a la comarca del Baix Penedès i que formen part de la regió vinícola de la DO Penedès.

Els cellers i les cooperatives ofereixen una àmplia selecció de vins i caves fruit d’una acurada selecció dels ceps de les varietats d’aquesta zona. Per als vins blancs o caves, hi ha el macabeu, el xarel·lo, la parellada i el chardonnay; per als vins negres, l’ull de llebre, el merlot i el cabernet sauvignon.

Aquest ampli ventall de raïms dóna una gran qualitat, riquesa, equilibri, aroma i graduació al vi i al cava, i els fa ideals per acompanyar la gastronomia local i tradicional de la nostra terra.

Avgvstus Forvm

Vins amb història i sabor mediterrani. Els vins Avgvstvs són un referent per als amants de l’alta gastronomia i el món del vi.

Sota els peus, el pes de la història. Al fons dels ulls, l’horitzó del mar. I a les mans d’una gran família, des de fa quaranta anys, la il·lusió per transformar aquest llegat únic de sòls salins i microclima singular del Penedès marítim, en vins i vinagres capaços de contenir en cada ampolla un pessic de la identitat de la qual són hereus.

Jané Ventura

Jané Ventura és un celler familiar del Baix Penedès amb tradició en el món del vi des del 1914, quan el va fundar Josep Jané, avi de Benjamí Jané Ventura.

La seva filosofia a l’hora de crear els vins i caves està inspirada en el respecte cap a l’entorn i la tradició, i el discurs del celler intenta englobar conceptes tan intangibles com la cultura, el paisatge i la creativitat, difícils de valorar però que són presents en l’ànima dels seus vins.