de compres al vendrell

Mercat setmanal del Vendrell

El mercat setmanal del Vendrell es caracteritza per potenciar el producte fresc i de proximitat.

Està ubicat a la Rambla, carrer dels Cafès, plaça Nova, ctra. Dr. Robert i plaça Francesc Macià del Vendrell.

El mercat setmanal té lloc el divendres, de 9 h a 14 hores. S’hi venen productes quotidians no alimentaris, equipament de la llar, equipament de la persona i lleure i cultura. A la plaça de Francesc Macià s’hi venen productes quotidians alimentaris.

Quan el divendres és festiu, el mercat es du a terme el dijous anterior. Si el divendres es preveu que la Rambla estarà ocupada per la instal·lació, la celebració o el desmuntatge de les fires o activitats que tenen lloc al municipi, el mercat es trasllada a la zona del Puig.

El dissabte al matí hi ha mercat  a Coma-ruga.

Mercats municipals

Els mercats que organitza i gestiona la Regidoria de Promoció Econòmica són els següents:

Mercat del passeig Marítim de Coma-ruga, que es fa durant la temporada d’estiu: l’horari és de 18 h a 24 h.

Mercat setmanal del Vendrell, que es fa cada divendres. Es ven alimentació (verdura, fruita, pesca salada, dolços, olives, etc.) a la plaça de Francesc Macià, i hi ha parades de roba, joguines, articles per a la llar i complements a la Rambla, al carrer dels Cafès i a la plaça Nova.

Mercat setmanal de Coma-ruga, que es fa cada dissabte. Té lloc a l’avinguda del Parlament de Catalunya, al carrer de la Terra Alta i al carrer de Guerau de Liost. S’hi venen productes com ara roba, joguines, articles per a la llar i complements, fruita i verdura, pesca salada i embotits artesanals. També hi ha una xurreria.

Mercat d’antiquaris i brocanters, que es fa el segon dissabte de cada mes a la Rambla.

Mercat Racó de l’Art, que se celebra cada primer dissabte de mes al carrer dels Cafès del Vendrell. S’hi pot trobar artesania de tota mena: sabons naturals, roba i complements pintats a mà, ceràmica, vidre fos, joieria, titelles, bijuteria.

 

Més informació

Comerços CIT del Vendrell

El Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) és una entitat associativa que durant més de cinquanta anys de trajectòria ha vetllat per mantenir una línia d’actuació en consonància amb les exigències comercials i socials de cada moment. El CIT treballa per al comerç, per als empresaris i per a la restauració del Vendrell.

Buscar comerços