24/05/2016 | Sense categoria

A l’estiu, Campus Multiesport

Un any més, el CAMPUS MULTIESPORT D’ESTIU convida tots els nens i nenes d’entre 4 i 14 anys a gaudir de l’estiu fent allò que més els agrada: ESPORT.

Enguany, el Campus amplia la seva oferta d’activitats amb l’objectiu d’incrementar i millorar el servei. Per aquest motiu, l’activitat s’iniciarà el 27 de juny i finalitzarà el 9 de setembre.

El campus seguirà tenint com a objectiu principal que els nens i nenes del Vendrell puguin gaudir durant les seves vacances escolars de l’esport, vist sempre des d’un vessant lúdic i formatiu.

La programació de les activitats es dissenyarà en 5 torns en els quals es treballarà, mitjançant el joc, la tècnica i la tàctica de diferents esports. El treball específic de cada esport es combinarà, en les franjes d’edat més petites, amb activitats psicomotrius, tallers de manualitats vinculats als hàbits saludables i valors implícits a l’esport. D’altra banda, tots els grups realitzaran dues sortides per torn: una per l’entorn proper i l’altra en la qual els nens i nenes tinguin la possibilitat d’iniciar-se en esports alternatius com la vela, l’escalada, etc.

Totes les activitats es desenvoluparan en l’ampli ventall d’instal·lacions esportives que disposem al nostre municipi: pavelló municipal, pista d’atletisme, pistes de pàdel, pistes de tennis, piscina…