22/06/2013 | Sense categoria

Avui al migdia s’ha fet el sorteig de la tercera campanya de dinamització comercial del Pla de Barris

La tercera campanya de dinamització comercial que porta per títol "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", organitzada per 20 barris de Catalunya de 17 municipis, que al Vendrell compta amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), ha arribat al seu final amb una gran participació.

Avui al migdia, a la placeta de Jaume I, s’ha fet el sorteig del premi comú dels 20 barris que participen a la campanya, i que està representat a l’aparador del carrer de la Carnisseria/plaça Vella, i dels 10 lots de productes i serveis cedits pels comerciants del nucli antic del Vendrell participants en la campanya, i que es poden veure exposats a l’aparador del carrer de Montserrat, 75.

El proper dimecres 3 de juliol tindrà lloc el lliurament dels premis.

A les 10.30 h, a la plaça Vella, es farà el lliurament del premi comú dels 20 barris que participen a la campanya a Montse Cañellas (amb un tiquet de la Llibreria Mitjans), que podrà gaudir d’interessants experiències en tots els 17 municipis catalans adherits a la campanya, ja que el premi inclou visites guiades, estades, àpats, lots de productes típics, entrades per a espectacles i vals de descomptes, entre altres.

I a les 13 h, al c/ Montserrat, 75, es farà el lliurament dels 10 lots de productes cedits pels comerciants del nucli antic del Vendrell participants en la campanya a les guanyadores següents: Maria Esvertit (amb un tiquet de Queviures M. Servé); Maria Lobato (amb un tiquet de Coquette); Dolors Payan (amb un tiquet de Polleria Marysa del Mercat Municipal); Victoria Fernández (amb un altre tiquet de Coquette); Pepita Bernal (amb un tiquet de Dolceria Soler); M. Àngels Simon (amb un tiquet de Calçats Giralt); Rafaela Espejo (amb un tiquet de Cotilleria Roser); Patricia Sánchez (amb un tiquet de Cadena 22); Marcelina Castellví (amb un tiquet d’espardenyeria Tarrés), i Ester Sánchez (amb un tiquet d’Els Colors).

Les regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica, a més del CIT, agraeixen novament la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que sense la seva participació aquesta iniciativa no hagués estat possible. També agraeixen la col·laboració dels propietaris dels locals buits que han cedit, durant tot el mes de juny, els seus aparadors per fer l’exposició dels premis.

El contingut dels premis es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, Vols guanyar un lot ?, 3a campanya de dinamització comercial i al facebook Pla de Barris Vendrell.