26/06/2013 | Sense categoria

Cap de setmana musical al Museu Deu

El Museu Deu s’acomiada del mes de juny amb un cap de setmana musical. El divendres dia 28, a les vuit de la tarda, tindrà lloc el concert del Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. El grup de vent es va crear l’any 2007 i està format per alumnes de grau mitjà i ex alumnes de l’escola. Els instruments que el conformen són majoritàriament de la família de vent-fusta i vent-metall. El repertori que es treballa és molt variat; des de música clàssica a bandes sonores de pel·lícules.

El grup participa en diferents activitats: concerts, intercanvi amb altres escoles de música i actes de l’escola i col·labora en tot moment en la tasca divulgativa que promou l’escola. Ha participat en els Concerts d’estiu al Museu Deu, en el cicle de concerts a Caixa Tarragona, a la Setmana Musical, ha fet concerts a l’Auditori Pau Casals i va participar en la gravació del CD per al 20è Aniversari de l’escola. El curs 2008-2009 va rebre la beca Cohí-Grau i actualment està dirigit per Joan Soler.

El dissabte dia 29, a les set de la tarda, serà el torn del Club Musical "You and Us", un grup de l’Escola Músics del Vendrell que va néixer amb l’esperit de crear un laboratori musical especialitzat en la veu, on els integrants puguin desenvolupar les seves dots artístiques i guanyin experiència davant el seu futur professional. Totes les peces escollides pel concert de dissabte s’engloben dins una temàtica general i són interpretades amb un combo (piano, guitarra, baix i bateria) i posades "en escena" amb petites evolucions i algun "atrezzo" per agafar un format d’espectacle.

L’entrada és gratuïta per a tothom.

Més informació: Museu Deu. Plaça Nova, 6; telèfon 977 66 63 08; c/e: museudeu@elvendrell.net