22/05/2013 | Sense categoria

Coma-ruga donarà la sortida a la marxa cicloturista

Organitzada per la Penya Ciclista del Baix Penedès, el proper diumenge 26 de maig sortirà des de la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga la primera marxa cicloturista "El Vendrell Costa Daurada".

Aquesta prova, que té una previsió de participació de 100 corredors, constarà de dos circuits, un de llarg de 157 km i un de curt de 102 km. En tractar-se d’una marxa de caire no competitiu té com a principal objectiu donar a conèixer als amants de la bicicleta les carreteres del nostre entorn, així com els seus paisatges tant de mar com de muntanya.

Un cop més, el regidor d’Esports, Sergi Teruel, ha posat de manifest com l’esport està ajudant a potenciar l’economia de la nostra vila, ja que amb iniciatives com aquesta les entitats esportives mostren a practicants i aficionats de diferents disciplines esportives els atractius, tant paisatgístics com gastronòmics, de la nostra comarca.

Els acompanyants, mentre esperen la tornada dels seus familiars o amics, podran gaudir d’un matí festiu al Vendrell veient les carrosses que recorreran els carrers del Vendrell amb motiu de la 71a edició de la Festa de la Bicicleta.