13/06/2013 | Sense categoria

Concert a l’auditori de l’EMMPAC

El proper diumenge 16 de juny, a les 18 h, a l’auditori gran de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, tindrà lloc el concert de cloenda del Cicle de Concerts de l’EMMPAC a càrrec d’Oriol Mula Group.

Oriol Mula Group està format per teclats (JJ Caro), bateria (Pep Mula) i flauta (Oriol Mula). La seva música està escrita per Oriol Mula i té una influència directa de la música clàssica, però també de la música moderna. Les peces musicals representen sentiments i situacions quotidianes, amb l’única intenció de fer passar una bona estona al públic.

Oriol Mula és professor superior de flauta travessera pel Conservatori Superior de Música de Barcelona. Ha estudiat a Orleans i a París amb grans mestres d’aquest instrument i les seves experiències musicals l’han dut a tocar per tota Espanya, França, Alemanya, Escòcia, Xina, Corea, Japó, etc., tant amb formacions de cambra com amb orquestres simfòniques.

Actualment estudia llenguatge de jazz amb Pep O’Callaghan, és professor de flauta a l’escola Juan Pedro Carrero de Barcelona i col·labora amb l’Orquestra Camera Musicae i l’Orquestra clàssica d’Andorra.

JJ Caro va estudiar al Conservatori Superior del Liceu i a l’Aula de Jazz i Música Moderna abans de diplomar-se com a mestre especialista en Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciar-se en piano especialitat en jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha participat en diversos discos com a músic de sessió sota la direcció de productors de renom com Xavier Ibáñez, Xavier Pérez, Roger Rodés i Manu Guix. Combina tota aquesta activitat com a intèrpret amb la seva tasca com a docent a l’Escola de Música Municipal de Martorell i de l’Hospitalet de Llobregat.

Pep Mula va iniciar els seus estudis musicals al Conservatori de Barcelona i posteriorment va estudiar bateria a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona, i finalment va especialitzar-se en bateria jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya. En la seva vessant professional ha col·laborat en diferents projectes i músics de molt diferent tarannà com Jaume Tugores, Maika Macovski, el dramaturg Jordi Oriol, Nelson Project o l’Orquestra Camera Musicae. Actualment comparteix escenari habitualment amb Paul Fuster, Pau Vallvé, Carles Sanjosé i en els projectes com la Mystic Flugelhorn Band i el Victor Correa vocal Quartet.