13/06/2013 | Sense categoria

Concert de l’escola Cumnor House al Museu Deu

Aquest divendres 14 de juny, a les vuit del vespre, el jardí del Museu Deu s’omplirà de música de la mà de la coral de l’escola Cumnor House de Croydon, al sud de Londres.

L’escola Cumnor House és ben coneguda pel seu departament de música, concerts, grups de cambra i simfònics. Els seus graduats més recents han estat becats per a estudis superiors a Tonbridge, Westminster, Whitgift, Trinity i the Purcell School of Music. Els nois de la coral tenen entre 7 i 13 anys i són escollits per audició d’entre els més de 280 estudiants de l’escola.

L’any 2005 contribuïren a batre un rècord Guinness de la cançó més llarga cantada simultàniament en una intervenció a l’Albert Hall amb d’altres cors a través d’Internet. Han col·laborat també amb l’escola de Canterbury i la de St. Paul, i amb compositors com John Rutter. En els darrers anys el cor ha fet diverses gires per França, Bèlgica, Espanya, Croàcia i Àustria, i han cantat en llocs tan emblemàtics com la catedral de Salzburg o el Monestir de Montserrat.