5/03/2013 | Sense categoria

Concert del conjunt de violoncels Grupcello.cat a l’Auditori de l’EMMPAC

Aquest proper diumenge 10 de març a les 18 h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), el conjunt de violoncels GRUPCELLO.CAT, dirigits per Anna Mora, oferirà un concert dins del Cicle de Concerts de l’EMMPAC del 2013.

Enguany han volgut preparar un programa al voltant de Pau Casals i Joaquim Pena, amb motiu de l’edició del llibre Pau Casals i Joaquim Pena. Passió per la música i pel país. Correspondència, a cura d’Anna Dalmau, Anna Mora i Francesc Cortès, en el qual es reflecteix l’estreta relació que van mantenir tant en la creació i gestió de l’Orquestra Pau Casals com personalment. El llibre serà presentat pels autors abans del concert, a les 17.15 h, a l’Auditori petit de l’EMMPAC.

El programa inclou obres de compositors interpretats per l’Orquestra Pau Casals, com Bach, Mendelssohn o Debussy, i on no faltaran obres tan emblemàtiques com Sant Martí del Canigó o El cant dels ocells. També han volgut incloure-hi una obra de Richard Wagner, en el bicentenari del seu naixement, compositor admirat, estimat i traduït al català per Joaquim Pena, i alhora el primer autor que va ser interpretat per l’Orquestra.