9/04/2013 | Sense categoria

El Cicle de Jazz a l’Auditori continua aquest cap de setmana amb una agenda atapeïda

El dissabte, 13 d’abril, hi haurà doble cita jazzística. A l’Auditori Pau Casals, a les 10 de la nit, la formació Bernat Font Trio presentarà el seu últim treball, Out for a while, enregistrat a l’Auditori Pau Casals la tardor passada.

El jove pianista Bernat Font és un enamorat i estudiós del so del "piano antic". Aportant solidesa i cohesió, completen el projecte Ivan Kovacevic al contrabaix i Martí Elias a la bateria, dos sol·licitats músics que destaquen per la seva força.

L’altra cita serà a les onze del matí del mateix dissabte, a l’Escola Músics. El trompetista Ramon Quadrada impartirà una classe magistral d’improvisació amb el títol "Tècniques de creació de llenguatge". Per a aquesta classe magistral encara estan obertes les inscripcions a la mateixa escola Músics, al carrer de la Muralla del Vendrell.

El dia abans, el divendres 12 d’abril, es presentarà una nova proposta de Jazz al Vendrell.

A 2/4 de 9, a la Sala de les catifes del Museu Deu, Josep M. Domènech Trio, acompanyats d’Albert Carbonell, faran un concert amb el títol "Recordant Carlos Cano". És un concert, d’una banda, d’aproximació al repertori de la música de copla, i de l’altra, un record a Carlos Cano, cantautor i poeta andalús que va recuperar estils tradicionals andalusos relativament oblidats com el trovo popular i la copla. Josep M. Domènech ha versionat i arranjat aquestes cançons portant-les al terreny del jazz.
Temes com María la portuguesa, Habaneras de Cádiz, Ojos verdes, La bien pagá, Rocío… formen part del repertori de Josep M. Domènech al piano, Ramon Teixidó al baix i Joan Rion a la bateria, acompanyats del violinista Albert Carbonell.

Per a més informació i compra d’entrades per als concerts del Cicle de Jazz a l’Auditori, consulteu el web www.auditoripaucasals.cat .