10/09/2015 | Sense categoria

El segon Concurs d’Instagram del Patronat de Turisme del Vendrell ja té guanyadors

Des del 13 de juliol fins al 31 d’agost de 2015, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell ha dut a terme el seu 2n Concurs d’Instagram sota el títol “El Vendrell, viu-lo en família”.

És la segona vegada que el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell (@turismevendrell) ha apostat per una xarxa de referència, que té un gran públic turístic molt actiu, com és el cas d’ Instagram.

Com en l’anterior ocasió, l’objectiu del Concurs és que vilatans i visitants puguin participar en una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar el municipi arreu del país i del món a través de l’etiqueta #estiuenfamiliaalvendrell.

La temàtica del Concurs ha estat “El Vendrell, viu-lo en família” on els usuaris han captat amb els mòbils aquells llocs, moments o situacions que considerin representatius del seu pas amb la família pel municipi del Vendrell i les seves platges.

Un cop finalitzat el període de participació al Concurs, els guanyadors del premi són:

1r premi: Antoni Sanchez @antoni_sanchez_ Entrada al circuit termal de l’Hotel Le Meridien Ra Beach & Spa (5*) per a dues persones.

2n premi: Víctor Merencio @ardet Entrada al circuit termal del Balneari Terma Europa (4*) per a dues persones.

3r premi: Dani Casas @danimanresa Entrada gratuïta a la Vil·la Casals i vermut al restaurant Vil·la Casals.