20/02/2013 | Sense categoria

El TÀG inicia la programació del primer semestre del 2013 amb teatre familiar

El proper diumenge 24 de febrer, a les 12 h, s’inicia la temporada del primer semestre del 2013 del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) amb una obra de teatre familiar. Concretament, es tracta de la producció La bèstia de la mar salada, de la Companyia Parella de 2. És lla història d’un vell mariner, el Capità Bromera, i del seu fidel ajudant, el Grumet Canyafluixa, que, a bord del Tastavents, el seu tronat vaixell, naveguen per les aigües dels cinc oceans per tal de capturar la temuda Bèstia de la mar salada.

Les entrades dels espectacles infantils (sessió sense numerar) es poden adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals durant la mateixa setmana de la representació, o bé a les taquilles del teatre una hora abans de començar l’obra.

D’altra banda, els responsables del TÀG han informat que ja s’han posat a la venda les entrades de totes les obres programades per a aquest primer semestre del 2013. En aquest sentit, es recorda que les entrades es poden adquirir de forma anticipada al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació i al Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i web www.telentrada.com).

El proper espectacle tindrà lloc el divendres 15 de març, a les 22 h, amb la presència de Mercè Sampietro i Eduard Iniesta, que interpretaran l’obra 9 maletes.