18/11/2015 | Sense categoria

El tradicional Concert de Santa Cecília clou diumenge el Cicle de Tardor de l’Auditori Pau Casals

Més de cent cantaires, repartits en set grups corals, es reuniran el proper diumenge 22 de novembre, a les 12 del migdia, a l’Auditori Pau Casals, per commemorar la festivitat de Santa Cecília, Patrona de la Música.

Aquest és ja un concert tradicional tant per les corals del Vendrell, que celebren la seva festa, com per a la programació de Tardor de l’Auditori Pau Casals. I es dóna la circumstància que, per la formació de cada grup coral, el concert reuneix a persones de diferents generacions de cantaires en diferents grups. Uns grups que al final del concert s’uneixen dalt de l’escenari en una cantada conjunta.

Els cors participants són El Petit Estel, amb els grup de Flautins, Timbalets, Gralles i Tenores; el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell. En total s’interpretaran vint-i-tres peces.

Els diferents grups d’El Petit Estel estan dirigits per Anna Casas i Laia Rafecas (Flautins); per Mar Garcia i Lluís Serres (Timbalets); per Anna Ibars (Gralles) i per Xavier Solé (Tenores). Entre les peces que interpretaran hi ha: M’agrada el ritme, de Damaris Gelabert; El monstre de Banyoles, de Toni Jiménez i La vella, cançó tradicional mallorquina.

De la seva banda, el Cor Joves Veus interpretarà tres peces, tres “espirituals negres”: You’ll take the pain, The store in passing over; i Joy. El cor està dirigit per Gemma Rafecas.

Per últim, el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell, que celebra seixanta anys de la seva fundació, cantarà quatre peces, entre les quals hi ha Cantares, de J.M. Serrat i Que tinguem sort, de Lluís Llach. El cor està dirigit per Jordi Solé.