9/10/2015 | Sense categoria

El Vendrell celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015

10-08 rp setman mobilitat regidor 250De l’11 al 18 d’octubre, el Vendrell celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té com a objectiu fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic, els quals aporten beneficis de salut i ajuden a millorar l’entorn.

Les activitats que les regidories de Mobilitat i Medi Ambient han programat per a la setmana que ve són les següents:
– dijous 15 d’octubre, una caminada de la gent gran, en col·laboració amb el Patronat Municipal d’Esports i la Regidoria de Gent Gran;
– dissabte 17 d’octubre, una sortida cultural per conèixer la història del Vendrell, a càrrec del Museu Deu i amb la col·laboració d’Autocars del Penedès,
– i el mateix dissabte 17 d’octubre, una pedalada popular per conèixer la figura de Pau Casals, a càrrec de l’ECM La Bisbal del Penedès, en col·laboració amb l’Associació Amics de l’Orgue, Vil·la Casals, Patronat Municipal Auditori Pau Casals i Casa Nadiua de Pau Casals. Aquesta activitat donarà relleu a la Setmana de Pau Casals.

El regidor de Mobilitat, Josep Mercadé, anima a tothom a inscriure’s a les activitats i a reduir l’ús del vehicle privat per una mobilitat més sostenible.