17/09/2017 | Sense categoria

El Vendrell celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb dues passejades pel municipi

Del 16 al 22 de setembre, el Vendrell celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té com a objectiu fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic, els quals aporten beneficis de salut i ajuden a millorar l’entorn.

Les activitats que la Regidoria de Mobilitat ha programat són les següents:

Dimarts 19 de setembre, una passejada per Coma-ruga amb una explicació sobre la seva història, organitzada pel Museu Deu.
Divendres 22 de setembre, una sortida cultural per conèixer la història del Vendrell, organitzada pel Museu Deu i amb la col·laboració d’Autocars del Penedès.

Per poder participar en aquestes dues activitats, cal fer la inscripció al Museu Deu (tel. 977 66 63 08 / a/e: museudeu@elvendrell.net).

D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell participarà de forma institucional amb una cursa de transports que tindrà lloc el 26 de setembre: https://territori.gencat.cat/ca/detalls/SMSS_activitatagenda/tarragona_cursa_transport

El regidor de Mobilitat, Josep Mercadé, anima a tothom a inscriure’s a les activitats i a reduir l’ús del vehicle privat per una mobilitat més sostenible.

Per a més informació sobre les activitats: Regidoria de Mobilitat, al telèfon 977 166 412.