17/07/2013 | Sense categoria

El Vendrell col·labora un any més amb la campanya "Mulla’t per l’Esclerosi múltiple"

La piscina coberta municipal de l’avinguda del Camp d’Esports i la piscina descoberta del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell van participar una vegada més amb la campanya "Mulla’t per l’Esclerosi múltiple!". La iniciativa, destinada a la recollida de fons per a la lluita contra aquesta malaltia comptava amb la col·laboració de més de 630 piscines d’arreu de Catalunya.

Tots els usuaris que al llarg del dia van anar a alguna d’aquestes piscines van tenir l’oportunitat de fer els seus donatius, o bé comprar material de la campanya, com ara samarretes, tovalloles o bosses.

Un total de 102 usuaris van passar per les instal·lacions esportives. La recaptació que es va fer entre la venda de material i els donatius dels assistents anirà destinada íntegrament a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

Sergi Teruel, regidor d’Esports, va manifestar que els vendrellencs i vendrellenques han demostrat, un cop més, el seu alt grau de solidaritat, no tant sols nedant per la causa, si no adquirint productes del mulla’t que la Fundació per l’Esclerosi Múltiple ha distribuït per tot Catalunya.