24/01/2014 | Sense categoria

El Vendrell es promociona a FITUR

El Vendrell és present a la fira de turisme de FITUR, de Madrid, a través del conveni còrner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada. Aquest certamen es va inaugurar ahir, 22 de gener; restarà obert fins al diumenge 26 de gener i té previst rebre més de 200.000 visitants i professionals del turisme.

L’oferta turística del Vendrell està representada a l’estand de la marca turística Costa Daurada, juntament amb gran varietat de productes com ara el turisme cultural, esportiu, gastronòmic, nàutic, litoral i de salut i benestar que ofereix el municipi.

Parlar de FITUR és parlar de la trobada dels professionals del turisme per definir les línies de treball, estratègies i aliances empresarials, amb la finalitat de dinamitzar i reforçar l’activitat turística, innovant per atendre les demandes canviants del mercat. Institucions promotores i empreses operadores en la gestió i desenvolupaments turístics internacionals tenen el seu punt de trobada a Madrid a FITUR.

En aquest sentit, es mantenen contactes amb operadors de turisme per planificar trobades al Vendrell per poder-los ensenyar in situ l’oferta turística del municipi. La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Platges, Àngels Turdiu, destaca la importància de ser presents a FITUR, perquè es tracta d’un punt de trobada global de professionals del turisme i, per tant, "és un bon aparador per a la promoció del nostre municipi com a destinació turística a través d’operadors internacionals".