23/01/2013 | Sense categoria

El Vendrell participa un any més en el “conveni córner” de promoció turística de la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament del Vendrell, juntament amb altres municipis de la demarcació, ha revalidat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona l’acord conegut com a “conveni córner”, que regula la participació conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals, i l’impuls de campanyes publicitàries i d’accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

En concret, l’acord estableix l’assistència a les fires ITB, de Berlín; Mahana, de Tolosa de Llenguadoc; Vakantiebeurs, d’Utrech, i WTM, de Londres. Pel que fa a les fires nacionals i estatals, es participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a Barcelona; a FITUR, a Madrid, i a NAVARTUR, a Pamplona, i es desenvoluparan promocions a Vitòria. El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l’estat i l’estranger, com ara campanyes publicitàries en ràdio, portals de viatgers, campanyes de comàrqueting amb agents de viatge o un viatge de bloggers.

L’acord, signat per l’alcalde Benet Jané, demostra un any més la capacitat d’entesa entre les administracions i els municipis implicats per unir esforços i recursos en la promoció turística del territori.