15/03/2013 | Sense categoria

El Vendrell serà sortida de la 7a etapa de la Volta 2013

La setena i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà la seva sortida el proper 24 de març, a les 13.25 h, al carrer de Ramon d’Abadal (el Pèlag) del Vendrell i finalitzarà a Barcelona, amb un recorregut de 122,20 km.

Aquest any la Volta ha volgut oferir, sense cap cost econòmic, l’organització de la sortida de la darrera etapa com un dels actes de celebració del centenari del Club d’Esports Vendrell, ja que aquest Club va iniciar la seva activitat l’any 1913 amb la secció de ciclisme.

La presentació de la 93a Volta Ciclista a Catalunya es realitzarà aquest divendres 15 de març a les 6 de la tarda als estudis de TV3 a Sant Joan Despí, en un programa especial que emetrà el canal Esport3, en què s’explicaran els detalls tècnics de la cursa. Així mateix, es descobrirà el cartell oficial, obra del pintor Xano Armenter.

En aquest acte es lliuraran les medalles d’honor de la Volta, que aquest any han estat atorgades a les següents persones:
Sr. Vicenç Bellido, president de la UE Sants (a títol pòstum)
Sr. Pere Alcober, exregidor de Sants-Monjuïc i exdiputat d’Esports
Sr. Pepe Gutiérrez, periodista amb una gran presència en el món del ciclisme
Sr. Josep Maria Vilanova, exmembre del Consell Directiu de la Volta
Sr. Joan Alonso, responsable de senyalització de la Volta

El regidor d’Esports, Sergi Teruel, considera que "en l’any del centenari del Club d’Esports Vendrell és tot un honor per a la nostra vila que la Volta Ciclista a Catalunya hagi tingut aquest detall per homenatjar aquells que van començar a fer esport dins un club esportiu al Vendrell, ja que és un acte que beneficia el nostre municipi per la magnitud que té aquesta cursa ciclista en l’àmbit mundial."