12/06/2017 | Sense categoria

Es donen a conèixer els guanyadors de la Trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell

El passat dissabte 27 de maig, va tenir lloc una trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell organitzada per la Regidoria de Turisme amb la col·laboració del perfil d’Instagram @instatrobades.

La responsable de la trobada, Rosa M. Gabriel, ha destacat que aquesta ha estat un èxit tant pel què fa a l’organització de la jornada com per les fotos que s’han anat penjant en els diferents perfils dels participants. Unes imatges que serviran per donar a conèixer el nucli antic del Vendrell i promocionar els seus atractius culturals i turístics.

A la jornada es van convocar una vintena d’instagramers procedents de diferents punts de les quatre demarcacions de Catalunya. Els participants van estar tota una jornada fent fotos pel nucli antic del Vendrell, les quals s’han anat publicant en els seus perfils d’Instagram durant les últimes setmanes amb mencions a @turismevendrell i @instatrobades i amb les etiquetes #instatrobadesElVendrell, #instatrobadaturismevendrell, #turismevendrell, #nubahotel, #cellersaugustus, #ElVendrell i #BaixPenedes.

Un cop passat aquests dies i després de valorar les fotografies penjades a Instagram, totes elles de gran qualitat, s’han triat els guanyadors.

El guanyador del primer premi del concurs de foto de la 1a Instatrobada al Vendrell ha estat @nandolabartaroig, que rebrà una estada d’un cap de setmana a l’Hotel Nuba @nubahotel (*certificat Turisme Familiar).

El 2n premiat ha estat @raisabate, que s’endú un lot dels cellers Avgvstvs Forum.

El 3r premiat, @xsalvat, i la 4a premiada, @ariadna_pm, rebran entrades gratuïtes per a fer l’activitat de l’Aula Aquàtica (snorkel a la reserva Marina de Masia Blanca).