22/05/2013 | Sense categoria

Es presenta el bus turístic i els itineraris per donar a conèixer el municipi als visitants

El passat dissabte 18 de maig es va presentar al sector empresarial i als vendrellencs en general la nova activitat turística que començarà a funcionar aquesta temporada 2013. Aquesta iniciativa va tenir l’assistència d’una vuitantena de persones, representants del comerç, turisme i associacions culturals del Vendrell.

Les regidories de Turisme i Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb la Fundació Fenosa, la Vil·la Casals, el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) i empresaris locals han elaborat uns productes turístics, culturals i comercials adreçats a tots els turistes, visitants o persones que tenen segones residències; és a dir, al públic en general. Aquests itineraris, que són un punt de partida d’altres que es puguin confeccionar posteriorment, tenen l’objectiu d’acostar el nucli històric a les platges, i a l’inrevés.

Els itineraris que s’ofereixen poden cobrir qualsevol de les motivacions dels turistes o visitants, ja que recullen propostes de l’àmbit de l’enoturisme o gastronomia, així com conèixer en profunditat el món de Pau Casals amb l’orgue i, també, la resta dels museus i el gran ventall d’oferta cultural del municipi, sense deixar de banda els castells, amb una vetllada amb els Nens del Vendrell.

Els empresaris que van prendre part en aquesta presentació van tenir l’oportunitat d’inaugurar el bus turístic que farà el servei d’aquestes visites, el qual recollirà els usuaris a cada allotjament de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. Aquest servei anirà acompanyat en tot moment d’un guia que els anirà explicant i informant de tots els recursos del municipi.

La regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, posa de relleu que la presentació d’aquest nou producte turístic és un exemple de la importància del fet que "el sector públic i el privat hem d’anar junts per tirar endavant i per promocionar el nostre municipi per reactivar l’economia local".

L’organització preveu que aquestes visites estiguin disponibles per les dates de Sant Joan.