23/07/2019 | Sense categoria

Exitosa trobada al Vendrell dels guanyadors de la campanya Barris Antics

El passat dissabte 20 de juliol va tenir lloc la trobada de guanyadors al Vendrell de la campanya conjunta de dinamització comercial de la Xarxa Barris Antics, a la qual hi van participar 57 persones dels 30 municipis organitzadors de la novena edició.

El matí va començar amb una visita guiada pel nucli històric i temps lliure per fer un tomb pels carrers comercials del centre de la vila i va continuar, al migdia, amb una recepció a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, en la qual van ser rebuts pel regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano i el regidor del govern, Rubèn Gràcia. Després, el grup es va traslladar a Sant Salvador, on després de dinar, va poder assistir a dues visites teatralitzades al Museu Pau Casals.

La trobada al Vendrell va coincidir amb la trobada a Calaf, i la de Tortosa -que la fa coincidint amb la Festa del Renaixement-. Aquestes tres trobades són les primeres de les 30 que s’organitzaran d’ara i fins al proper mes de gener del 2020 en els 30 municipis organitzadors.

La valoració dels participants en aquestes trobades és molt positiva tant pel fet de descobrir territoris propers, i sovint desconeguts, com per la jornada de convivència amb gent de les quatre demarcacions del país que afavoreix el compartir i atraure interès, cadascú pel seu municipi.

La campanya “Barris Antics. Compra i guanya” té com a objectiu incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i fer promoció turística dels municipis organitzadors.