15/11/2018 | Sense categoria

“Fem collage amb material reciclat”, nou taller infantil al Museu Deu aquest dijous

Aquest proper dijous 15 de novembre el Museu Deu del Vendrell organitza un taller infantil per introduir als més petits en l’art del collage, un llenguatge artístic format per molts materials, com ara papers, diaris, fotografies… situats damunt d’un suport.

En aquest taller, que es farà a les 18h, es podrà conèixer la història del collage i els diferents materials que poden usar-se de la mà de l’artista Jordi Morera, artista membre de l’Associació GROP, les obres del qual es poden contemplar a l’exposició temporal del col·lectiu GROP titulada “Horitzons – Diàleg” i que actualment es pot visitar a sala d’exposicions temporals del Museu Deu.

Jordi Roig Morera té un currículum molt extens, amb un post grau en ‘Didàctica d’Arts Plàstiques’ per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i una àmplia experiència en el camp de les arts plàstiques, tant com educador i tutor de tallers i com artista. Ha fet una gran difusió de la seva obra amb moltes exposicions presentades pel camp de Tarragona, Conca de Barberà… on ha exposat al Monestir de Poblet i Vimbodí. L’any 2000 va guanyar el primer premi d’Art Plàstiques Pere Romeu a Torredembarra. En l’actualitat, l’artista Jordi Morera col·labora als tallers d’arts plàstiques d’Artelier, Batzart, Grup de Dones Torredembarra i SWEA, ‘Sweden Women Art Education’.
Les inscripcions al taller “Fem collage amb material reciclat” es poden fer al Museu Deu (Plaça Nova, 6), a través del correu electrònic museudeu@elvendrell.net o bé trucant al telèfon 977666308.

És un taller dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys i és gratuït per a tothom.

Per a més informació:
Museu Deu. Plaça Nova, 6.
977666308. www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net