4/07/2013 | Sense categoria

Inscripcions obertes pel certamen "El Vendrell. La Cultura Urbana"

Aquest 2013, la jornada "El Vendrell. La Cultura urbana" es durà a terme el dissabte 21 de setembre, a partir de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit. En aquesta edició, l’emplaçament de les activitats serà la pista exterior del Club d’Esports Vendrell, per sumar-se així a la commemoració del centenari d’aquesta entitat esportiva.

La finalitat principal de la jornada "EL VENDRELL. LA CULTURA URBANA" és recolzar la creació jove contemporània al voltant del grafit i de l’art urbà.

Les inscripcions per a les activitats que s’hi duran a terme es poden fer a través del facebook "El Vendrell. La Cultura Urbana" i també a través del web www.elvendrell.cat.

De moment, des de l’organització s’ha avançat que la jornada inclourà el tradicional concurs de grafits, enguany amb l’esport com a tema, i dotat amb un premi de 300 €. També es durà a terme un concurs batalla de MC; un concurs de breakdance i, com a novetat, i aprofitant les instal•lacions del CE Vendrell, un campionat de bàsquet 3×3. Aquestes tres activitats tindran, cadascuna, un premi inicial de 100 euros més el pot.

La jornada també comptarà amb una exhibició de skate i una exhibició de hip-hop. Per acabar la jornada, es farà un concert de hip-hop.

El certamen "El Vendrell. La Cultura Urbana" està organitzat des de les regidories de Cultura, Joventut i Festes, juntament amb l’àrea del Pla de Barris.

Foto: Manel Lanzón