13/06/2018 | Sense categoria

Ja han començat les inscripcions als Casals d’Estiu

Ja s’ha iniciat el període d’inscripció als Casals d’Estiu del Vendrell i de Coma-ruga i al Pira’t Estiu, activitats que faciliten la conciliació familiar, alhora que ofereixen una altra manera d’aprendre mitjançant el lleure.

Les activitats d’estiu del Vendrell i de Coma-ruga, organitzades per l’Associació Trèvol i l’Esplai Zig-Zag, en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, estan adreçades als nascuts de l’any 2006 al 2014 (ambdós inclosos) i es desenvoluparan del 2 de juliol a 31 d’agost. Els Casals d’Estiu del Vendrell i el Pira’t Estiu es realitzaran a l’escola Pau Casals i els de Coma-ruga a l’escola Els Secallets.

Fins al 22 de juny, les inscripcions dels Casals d’Estiu del Vendrell i Pira’t Estiu es poden fer al Centre cívic L’Estació del Vendrell (av. Jaume Carner, 1) i dels Casals d’Estiu de Coma-ruga al Centre Cívic (av. Generalitat, s/n) i a l’Associació Trèvol (Camí Reial, 13-17).

Les inscripcions es podran fer per períodes setmanals, amb un horari de 9.30 h a 13.30 h, al llarg de l’estiu. Cada setmana té un cost de 39 € i se’n bonifica el preu per cada quinzena, que llavors té un cost de 70 €. Hi ha descomptes per a famílies nombroses.

També hi haurà un servei d’acollida de 8 h a 9.30 h, el cost del qual és de 10 € setmanals, 19 € si és en setmanes consecutives.

Pel que fa al servei de menjador, funciona com el criteri de preus per setmana de les activitats: té un cost de 35 € per setmana i, fent la inscripció de la segona setmana consecutiva, el cost serà de 60 € per a dues setmanes.

El Pira’t Estiu és un projecte adreçat a joves nascuts de l’any 2002 al 2005 (ambdós inclosos). Dura tres setmanes (del 2 al 20 de juliol): les dues primeres setmanes es realitzaran excursions i la tercera es marxarà cinc dies d’acampada. El cost d’aquesta activitat és de 160 €.

D’altra banda, l’Associació Trèvol organitza uns casals d’estiu al barri de la Muntanyeta, a la Residència d’avis, en què els infants compartiran algunes de les activitats amb els avis i àvies residents. Es durà a terme entre el 2 i el 31 de juliol.

En relació al servei de menjador, es col·labora amb la Regidoria de Serveis Socials per donar continuïtat als ajuts que es donen durant el curs escolar per tal de garantir un àpat a aquells infants de famílies amb risc d’exclusió social.

https://www.elvendrell.net/images/stories/noticies/06-07_CASALS_ESTIU_EL_VENDRELL.pdf

https://www.elvendrell.net/images/stories/noticies/06-07_Flyer_Casals_Coma-ruga_A4.pdf