27/02/2018 | Sense categoria

La captivadora veu de Saphie Wells i el seu jazz, a l’Auditori Pau Casals aquest dissabte

Aquest proper dissabte 3 de març la música swing i el jazz seran els protagonistes a l’Auditori Pau Casals. Saphie Wells & The Swing Cats hi presentaran un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells acompanyada de tres grans instrumentistes, la formació repassa al més pur estil dels anys 30 i 40 temes d’artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres. Saphie Wells & The Swing Cats ha participat al Festival de Jazz de Platja d’Aro, al Vinum Nature, a l’Andorra Shopping Festival, als Pavellons Güell, a les tardes de swing al Museu Nacional d’Art de Catalunya o al certamen Jazz al Jardí de la Pobla de Segur, entre d’altres.

La formació que actuarà dissabte a l’Auditori de Sant Salvador està considerada com un grup de la nova generació del swing, amb una cantant estelar, d’origen peruà, projectada musicalment des del Taller de Músics de Barcelona.

Els intèrprets del grup ssón SAPHIE WELLS a la veu, JOAN SUBIRATS al saxo, MARC MASAGUÉ a la guitarra, i ALEJANDRO “WASSYLLI” GRANADOS al contrabaix

SAPHIE WELLS & THE SWING CATS

Dia: Dissabte 3 de març
Hora: 20.30 h
Lloc: Auditori Pau Casals
Preu: 13 €
Preu amb descompte: 10 €