13/05/2014 | Sense categoria

La franja marítima del Penedès vol desenvolupar un tiquet turístic de tren combinat amb altres serveis

Els municipis costaners de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Calafell i el Vendrell treballen conjuntament en el desenvolupament d’un projecte turístic que inclou un bitllet de Rodalies per utilitzar dintre del territori d’aquests municipis, combinat amb una oferta de gastronomia, cultura i oci amb interessants promocions i propostes.

Diferents representants polítics i tècnics dels ajuntaments participants van mantenir la setmana passada una reunió a Cunit per conèixer els detalls i l’estat del projecte a fi d’anar perfilant i avançant per tenir-ho tot enllestit per a aquest estiu. El regidor de Cultura del Vendrell, Albert Solé; la regidora de Turisme del Vendrell, Àngels Turdiu; la regidora de Turisme de Calafell, Olga Elvira; la tècnica de Turisme de Calafell, Inma Ortiz; la tècnica de Turisme de Vilanova i la Geltrú, Maribel Rodríguez; el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, i la responsable de l’Oficina de Turisme de Cunit, tot disculpant l’absència dels representants de Sitges i Cubelles per temes d’agenda, van intercanviar impressions i idees perquè la proposta esdevingui realitat abans de la temporada estiuenca.

En paraules del regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas: "És un plaer treballar conjuntament amb els municipis participants en un projecte altament atractiu per a la difusió i promoció de tot el territori i dels recursos turístics que tenim. Amb aquesta iniciativa es demostra que tots plegats, i amb el suport de Rodalies, tenim més oportunitats de fer noves i interessants propostes per als milers de turistes que ens visiten cada any i oferir un producte final de gran qualitat". Des de l’Ajuntament del Vendrell, tant la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, com el regidor de Cultura, Albert Solé, comparteixen aquesta visió de Casañas per sumar esforços en el desenvolupament d’aquest nou projecte turístic i de promoció del territori.