23/01/2019 | Sense categoria

La nova programació del Temporada s’inicia amb èxit de públic

La nova programació del Temporada ha començat amb èxit de públic a l’Auditori Pau Casals, aquest passat dissabte, amb la formació The Black Barbies, que va aconseguir aixecar de la butaca els espectadors durant una bona estona, marcant un bon inici del semestre.

Aquest proper cap de setmana la música continuarà amb el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, que oferirà en aquest concert una primera part amb el Grup de Saxos, amb un repertori variat i atractiu, d’estils molt diferents, fàcils d’escoltar i digerir. El públic podrà comprovar els diferents tipus de saxòfon que el formen.

L’audició continuarà amb una segona part amb el Grup de Metalls i Percussió, amb l’objectiu de difondre aquests instruments i aquest tipus de formació, molts cops desconeguda pel gran públic. El Grup de Metalls i Percussió del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona és un projecte que va sorgir perquè es va veure la necessitat que els alumnes coneguessin i treballessin obres de diferents estils escrites originalment per aquesta formació i altres arranjaments. Des de la seva formació han participat en diferents activitats acadèmiques del mateix Conservatori, així com col·laboracions amb altres entitats.

Les entrades pel concert a l’Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

CONSERVATORI DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ A TARRAGONA
Dia: Dissabte 26 de gener
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 6 €
Entrada amb descompte: 4 €