18/06/2013 | Sense categoria

La revetlla de Sant Joan 2013 tindrà actuacions musicals a les platges i a la zona escolar del Vendrell

La revetlla de Sant Joan 2013, organitzada per la Comissió de Festes del Vendrell, tindrà un concert i un castell de focs a la platja de Coma-ruga, així com actuacions musicals a la zona escolar. Per una banda, l’Orquestra Clau de Sol serà l’encarregada de posar la música del ball que tindrà lloc al Parc Tabaris de Coma-ruga.

Una mica abans d’aquest concert hi haurà el castell de focs que, per segon any, estarà patrocinat íntegrament pels comerciants de les platges. Per motius de seguretat, durant l’espectacle pirotècnic la zona del pantalà estarà tancada. El castell de focs anirà a càrrec de la pirotècnia Estalella.

Per altra banda, aquest any, i per causes alienes a l’organització, s’ha hagut de canviar la ubicació de la Gran Revetlla de Sant Joan, que es realitzarà a l’aparcament de la zona escolar (avinguda del Camp d’Esports), a partir de les 00:30 hores amb Summer Dice by els Daus. En aquesta festa seran els DJ Jose AM, Marc Castellet i DJ Javito els encarregats de posar la música d’una de les nits més curtes de l’any.

El diumenge 23 també es rebrà la flama del Canigó. A més, hi haurà l’audició de sardanes a partir de les 19 hores a la Rambla del Vendrell. Una activitat organitzada per la colla sardanista dels Dansaires del Penedès i el Foment Sardanista Vendrellenc amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell.