3/07/2018 | Sense categoria

Les platges del Vendrell revaliden l’adaptació a les ISO mediambiental i de qualitat del seu entorn marítim

Els passats 12 i 13 de juny les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs van rebre la visita dels auditors de la certificadora TüvRheinland i d’Eurogesmed per a la renovació i adaptació a la nova norma de la ISO 14001: 2015 (mediambiental) i de la ISO 9001:2015 (qualitat).
L’àmbit de la certificació validada correspon a: Gestió dels serveis i de les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

Cal recordar que l’any 2012 l’Ajuntament del Vendrell va començar a implantar el sistema de gestió ambiental a les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs conforme als requisits de la norma UNE-EN ISO 14001:2004 i la de qualitat UNE-EN ISO 9001:2008.

La renovació de la norma ISO 2015 actualitza el sistema de gestió integrat que té, entre altres objectius, el de contribuir al desenvolupament sostenible local, tal com es manifesta en la Política Ambiental i de Qualitat de les Platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, aprovada el passat mes de febrer pel Ple de la Corporació Local.

Aquesta certificació implica la planificació i implantació d’una política ambiental i de qualitat que inclou un compromís de millora contínua i de prevenció, i també el compromís de complir la legislació i la reglamentació ambiental vigents.
Així doncs, la renovació dels certificats és el resultat de la bona gestió integrada que tenen les platges del municipi i de l’esforç i la participació de tots els tècnics implicats en la gestió de les platges, tant de l’entitat local com de concessions i contractes.

Per a més informació sobre el sistema de gestió de les platges: https://www.elvendrell.net/platges/sistema-gestio-integrat-platges