4/06/2013 | Sense categoria

L’Escola d’Art exposa a la Sala Portal del Pardo els treballs dels seus alumnes

La Sala Portal del Pardo acollirà, a partir d’aquest divendres i fins al 23 de juny, l’exposició de treballs dels alumnes de l’Escola d’Art Apel·les Fenosa realitzats aquest curs 2012-2013.

L’exposició pretén mostrar la tasca de l’Escola d’Art tant en l’àmbit de l’ensenyament de les habilitats artístiques com en la voluntat de ser una plataforma per a la creació de nous valors en el món de l’art. Els treballs dels alumnes de l’Escola d’Art d’aquest curs que ja finalitza són una mostra d’aquesta tasca i és, en alguns casos, la primera ocasió d’exposar les seves obres al públic i en una sala d’exposicions, com és la sala municipal Portal del Pardo.

Per als alumnes representa un motiu de satisfacció veure la seva feina culminada, però també ho és per a l’Escola d’Art Municipal Apel·les Fenosa com a institució.

A l’exposició es podran veure treballs de les diferents disciplines que es poden cursar actualment a l’Escola d’Art: ceràmica, dibuix, escultura, esmalt sobre metall i pintura.

Amb aquesta exposició, la Sala del Portal del Pardo enceta l’horari d’estiu. Així, la sala estarà oberta de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h, i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h. Diumenges i festius estarà tancada.