23/04/2019 | Sense categoria

L’exposició sobre la trajectòria artística d’Alfred Figueras al Museu Deu finalitza amb un taller infantil

El proper diumenge 28 d’abril es clausurarà l’exposició temporal “Alfred Figueras: artista convidat”.

Aquesta mostra, nascuda com a fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Ajuntament del Vendrell, ha mostrat la trajectòria artística del pintor Alfred Figueras (1898-1980) amb gairebé una trentena d’obres. La mostra ha anat acompanyada de diverses activitats com ara una visita guiada i un taller infantil d’experimentació artística sobre el cubisme.

Continuant amb el nou projecte del Museu Deu “El petit museu” (el programa d’experiències artístiques per tal de conèixer el nostre patrimoni a través de l’art, la música, la literatura, el cinema i la cultura digital adreçat a nens i famílies), el dissabte dia 27, a les 17:30 h, els nens i nenes de 5 a 7 anys descobriran “L’ànima de Cézanne”, una proposta per potenciar la curiositat dels infants vers l’obra, la vida i les motivacions artístiques de Paul Cézanne a través del joc, les formes i el color.

La durada de l’activitat és d’una hora i el preu és d’1 euro. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon 977 666 308 o al c/e museudeu@elvendrell.net.