4/07/2013 | Sense categoria

Lliurats els premis de la tercera campanya de dinamització comercial del Pla de Barris

Ahir dimecres, 3 de juliol, va tenir lloc el lliurament de premis de la tercera campanya de dinamització comercial que, sota el títol "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", han organitzat enguany 20 barris de Catalunya de 17 municipis, i que al Vendrell ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).

A la plaça Vella, la regidora de Comerç, Àngels Turdiu; la regidora de Pla de Barris, Laia Gomis, i els membres del comitè d’avaluació del Pla de Barris que, precisament, ahir es reunia al Vendrell, van fer el lliurament del premi comú dels 20 barris que participen en la campanya a Montse Cañellas (amb un tiquet de la Llibreria Mitjans). L’afortunada podrà gaudir d’interessants experiències en tots els 17 municipis catalans adherits a la campanya, ja que el premi inclou visites guiades, estades, àpats, lots de productes típics, entrades per a espectacles i vals de descomptes, entre altres.

Una mica més tard, al c/ Montserrat, 75, es va fer el lliurament dels 10 lots de productes cedits pels comerciants del nucli antic del Vendrell participants en la campanya a les guanyadores següents: Maria Esvertit (amb un tiquet de Queviures M. Servé); Maria Lobato (amb un tiquet de Coquette); Dolors Payan (amb un tiquet de Polleria Marysa del Mercat Municipal); Victoria Fernández (amb un altre tiquet de Coquette); Pepita Bernal (amb un tiquet de Dolceria Soler); M. Àngels Simon (amb un tiquet de Calçats Giralt); Rafaela Espejo (amb un tiquet de Cotilleria Roser); Patricia Sánchez (amb un tiquet de Cadena 22); Marcelina Castellví (amb un tiquet d’espardenyeria Tarrés), i Ester Sánchez (amb un tiquet d’Els Colors).

El sorteig dels premis es va celebrar en un acte públic a la placeta de Jaume I el passat 21 de juny.

Les Regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica, a més del CIT, han agraït novament la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que sense la seva participació aquesta iniciativa no hauria estat possible. També han fet extensiu l’agraïment als dos propietaris dels locals buits que han cedit, durant tot el mes de juny, els seus aparadors per fer l’exposició dels premis.