4/09/2018 | Sense categoria

Obert el termini de presentació de fotos al XXè Concurs de fotografia del Vendrell

Les persones interessades en participar en el XXè Concurs de fotografia del Vendrell que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, ja poden presentar les seves fotografies. El termini s’acaba el proper 28 de setembre, a les 14 h.

Aquest any el tema escollit pel certamen és “Rellotges amb història de la comarca del Baix Penedès”. S’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments, racons, patis interiors i exteriors…, mentre hi hagi un rellotge amb història. Es valorarà la presentació, l’enquadrament i la relació amb l’entorn d’aquests rellotges.

Per obtenir les bases cal adreçar-se a la Regidoria de Cultura, edifici de l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l’Ajuntament (https://www.elvendrell.net/art/concurs-de-fotografia), on també es pot fer la inscripció.

El lliurament de premis del concurs es farà el divendres 5 d’octubre de 2018, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria, carrer Major 16, del Vendrell. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 4 de novembre de 2018.

Autor foto: Carles Alasraki Alberti (2014)