21/08/2019 | Sense categoria

Obert el termini de presentació de fotos al XXI Concurs de Fotografia

S’obre el termini fins a les 14 h del 27 de setembre de 2019 per entregar les fotos per al XXI Concurs de Fotografia, que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Aquest any s’ha escollit el tema Làpides, escultures i records amb història dels cementiris del Baix Penedès. S’accepten fotografies de façanes, edificis, monuments funeraris, racons, escultures, làpides… amb història dels cementiris de la comarca. Es valorarà la presentació, l’enquadrament i la relació amb l’entorn d’aquests elements funeraris.

Per obtenir les bases podeu dirigir-vos a la Regidoria de Cultura, edifici de l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24 del Vendrell), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l’Ajuntament (https://www.elvendrell.net/art/concurs-de-fotografia).

El lliurament de premis es farà el divendres 11 d’octubre de 2019, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria, c/ Major, 16, del Vendrell. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 10 de novembre de 2019.