3/07/2018 | Sense categoria

Obert el termini per participar en el sorteig per pujar al balcó de l’Ajuntament pels actes de Festa Major del 26 de juliol

Un any més, per la Festa Major s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la cercavila de cultura popular i els castells del 26 de juliol.

En concret, es sortegen 2 places, amb un acompanyant cadascuna. Des d’avui dilluns 2 de juliol i fins al dia 22 de juliol, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a pciutadana@elvendrell.net indicant-hi nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, data de naixement i, a l’assumpte, "Festa Major 2018" o bé poden omplir una butlleta al Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).

Totes les butlletes recollides i els correus electrònics rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà en un acte públic el dilluns 23 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell. Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva. Les butlletes guanyadores són per a dues persones.

Més informació: Regidoria de Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94 o pciutadana@elvendrell.net