27/02/2018 | Sense categoria

On es deu haver amagat el lleó? Busca’l al ‘Safari’ del TÀG aquest diumenge

El safari s’apoderarà de l’escenari del Teatre Àngel Guimerà aquest diumenge 4 de març (12h). Els dos protagonistes d’Embolic a la Granja, en Pinyot i en Carabassot, seran els encarregats de fer passar una estona entretinguda i divertida als petits i les seves famílies.

Aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. En la seva tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest afer. Per què el cocodril s’entesta a atacar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Un espectacle adreçat a infants a partir de 3 anys, on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema.

Com a missatge reflexiu, el ‘bullying’ és la qüestió que s’aborda. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament del cocodril i el lleó, i també del de la girafa, el mico i l’elefant. La preocupació d’en Pinyot i en Carabassot és similar a la que poden tenir actualment pares i mestres amb un problema que està a l’ordre del dia.

Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, tenim el convenciment de que, per mitjà de l’educació i el treball, es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permetin una convivència dolça i tranquil·la.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

SAFARI
Dia: Diumenge 4 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 12 h
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 € (Gratuït per als menors de 3 anys)