19/01/2016 | Sense categoria

S’inicia el Cicle de Joves Intèrprets de l’Auditori Pau Casals

El Grup de Metall i Percussió del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona enceta el Cicle de Joves Intèrprets de l’Auditori Pau Casals.

Des del 1992, el Cicle de Joves Intèrprets enceta la programació musical de l’any de l’Auditori Pau Casals. Un cicle de concerts per als diumenges dels mesos de gener i febrer, a les 12 del migdia, en què es convida a participar als estudiants de música. L’objectiu principal d’aquest cicle és el de mostrar la qualitat dels intèrprets, que en un futur accediran al món professional, i el treball que es fa als conservatoris i escoles de música del país.

Enguany, hi participaran el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), el Conservatori Professional de Música de Cervera, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Conservatori de Música de Vila-seca.

Aquest diumenge 24 de gener, a les 12 del migdia, el Grup de Metall i Percussió del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona serà l’encarregat, conjuntament amb l’actriu Berta Vidal, d’encetar aquest Cicle de Joves Intèrprets de 2016.

El Grup de Metalls i Percussió del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona és un projecte que va sorgir perquè es va veure la necessitat que els alumnes coneguessin i treballessin obres de diferents estils escrites originalment per a aquesta formació i altres arranjaments, i amb l’interès de difondre bàsicament per la província de Tarragona aquests instruments i aquest tipus de formació desconeguda molts cops.

Aquest diumenge, a l’escenari de l’Auditori Pau Casals, el Grup de Metall i Percussió del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, dirigit per Jordi Masip i Paco Vidagany, ens oferiran un concert dedicat a “la interpretació”, on es barrejaran les obres musicals compostes per a obres de teatre o pel·lícules -des de Marche pour la cérémonie des Turcs de la comedia-ballet Le bourgeois gentilhomme de Moliere, fins a Pirates del Carib de KIaus Badelt, passant per Alatriste del compositor Roque Baños-, amb les interpretacions de l’actriu Berta Vidal que es posarà a la pell, entre d’altres, de Maria de Castro de Las Aventuras del Capitán Alatriste, de Norma Desmond de Sunset Boulevard o Florència de Pa Negre.

El Cicle de Joves Intèrprets 2016 està coordinat amb “Els Pastorets del Vendrell” i la possibilitat de poder accedir als dos espectacles, al concert al matí i a “Els Pastorets” a la tarda, amb una entrada conjunta.

Per a més informació, accediu al web www.auditoripaucasals.cat