29/01/2019 | Sense categoria

S’obre la convocatòria per a la imatge gràfica del Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell ja han començat a treballar de cara al 2020, quan el municipi vendrellenc esdevindrà Capital de la Cultura Catalana, i prendrà el relleu de Cervera, l’actual capital.

La iniciativa, que té com a objectiu “contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i de la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior”, va ser ben acollida pel consistori i moltes de les entitats de la vila, que en van donar suport quan es va presentar la candidatura.

Un cop oficialitzada la capital, el passat mes d’abril, ja s’han començat a fer els primers passos del projecte. La primera acció ha estat obrir la convocatòria del logotip que identificarà la capitalitat, i que serà utilitzada en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc. que es realitzin en el marc d’aquesta o que puguin servir per promocionar-la.

El concurs està obert a qualsevol persona jurídica o física major d’edat o emancipada, i cada participant podrà presentar fins a dues propostes, que hauran de ser inèdites i originals.

Des d’aquest dilluns 28 de gener ja es poden consultar les bases al web de l’Ajuntament del Vendrell, a l’apartat CCC El Vendrell 2020: https://www.elvendrell.net/ccc-el-vendrell-2020.

El termini de presentació serà d’un mes natural des de l’endemà de la seva publicació al BOPT, i posteriorment, un jurat format per la regidora de Cultura i Festes, un tècnic de la Regidoria de Cultura i Festes, un tècnic de Comunicació, les responsables del projecte “El Vendrell 2020” i un dissenyador gràfic en seleccionarà el guanyador.