26/02/2013 | Sense categoria

S’obre la convocatòria per participar en la VII Fira de Ceràmica del Vendrell

Aquest any 2013, dins de la Fira de Santa Teresa, se celebrarà la VII Fira de Ceràmica i ja s’ha obert el període de sol·licitud per participar-hi. Els ceramistes que vulguin ser-hi presents hauran de presentar, abans del 15 de juliol, la butlleta d’inscripció, un mínim de cinc fotografies digitals i un currículum al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24) o bé a l’adreça electrònica ceramica@elvendrell.net.

L’organització de la Fira seleccionarà fins a un màxim de vint expositors, que podran disposar de l’espai expositiu a partir de les 9 del matí del dijous 10 d’octubre. L’horari de la Fira serà dijous de 18h a 22 h, i divendres, dissabte i diumenge, de 10 h a 14 h i de 17 h a 22 h.
Tant les bases de la participació en la Fira com la butlleta d’inscripció es poden consultar al web de l’Ajuntament del Vendrell (www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/cultura/el-vendrell-laceramica/fira-de-ceramica.html).

Així mateix, es pot demanar informació al Patronat Municipal de Serveis Culturals del rolex replica Vendrell presencialment o per telèfon (977 66 56 84).