13/03/2014 | Sense categoria

S’organitza un curs de rus bàsic d’atenció al client

La Regidoria de Turisme, Comerç i Platges, conjuntament amb el CIT i el Gremi d’Hostaleria, organitzen un curs de rus bàsic d’atenció al client, amb l’objectiu d’oferir un millor servei als establiments turístics, comercials i d’hostaleria.
Aquest curs es posa en marxa mitjançant una part dels ingressos rebuts amb la taxa turística, els quals es poden destinar a millores a l’Oficina de Turisme, a la creació de nous productes turístics, a l’aplicació de les TIC en el sector turístic, a la senyalització turística, a la millora en la prestació de serveis turístics en clau d’excel·lència i a la millora en l’atenció al client.

Sobre aquest darrer punt, s’ha cregut convenient invertir una part d’aquests ingressos en aquest curs bàsic de rus, ja que en els darrers anys s’ha detectat un increment important de la presència de turistes russos.

El curs es desenvoluparà els dies 1, 3, 8, 10, 22, 24 i 29 d’abril i 6, 8 i 13 de maig, de 15 h a 17 h, al Centre cívic L’Estació.

Per apuntar-s’hi, cal adreçar-se fins al 29 de març, al Centre d’Iniciatives i Turisme. El preu de la inscripció és de 15 euros.