13/06/2013 | Sense categoria

Tot a punt per a les ballades de sardanes de l’estiu al Vendrell

Amb el bon temps, l’agenda s’omple de ballades de sardanes gràcies a l’esforç del Foment Sardanista Vendrellenc i dels Dansaires del Penedès, a través dels convenis amb el Patronat Municipal de Serveis Culturals, que compten amb la participació de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament del Vendrell i el suport d’empreses privades.

L’agenda de ballades de sardanes d’estiu s’iniciarà amb el 30è Aplec de sardanes del Vendrell, que tindrà lloc el proper diumenge 16 de juny, a les 6 de la tarda, a la Rambla, amb l’acompanyament de la Cobla Ressò dels Dansaires del Penedès. Enguany, l’Aplec coincideix amb el 40è aniversari del Foment Sardanista Vendrellenc, que va ser fundat l’any 1973 per Joan Morros, Josep M. Guitart, Pau Vidal, Joan Toldrà, Anton Ferrer i Josep M. Bargalló. A la primera Junta també hi van formar part Josep Vidal, Josepa Duran i Joan Pàmies.

Tot seguit, del 23 de juny, amb motiu dels Focs de Sant Joan, a l’1 de setembre la sardana serà present a la Rambla del Vendrell, a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador, a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga i al Museu Deu.