23/05/2017 | Sense categoria

Trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell

La Regidoria de Turisme ha organitzat una trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell que tindrà lloc el dissabte 27 de maig i es compta amb la col·laboració del perfil d’Instagram @instatrobades.

La representant d’@instatrobades, Rosa Mari Gabriel, ha explicat que s’ha convocat una vintena d’instagramers procedents de diferents punts de les quatre demarcacions de Catalunya. Els participants estaran tota una jornada fent fotos pel nucli antic del Vendrell, les quals aniran publicant en els seus perfils d’Instagram durant la setmana següent. Un cop passats set dies des de la trobada, es triaran les millors fotos i els guanyadors rebran els premis següents:

-1r premi, 1 cap de setmana a l’Hotel NUBA de Coma-ruga (@nubahotel);

-2n premi, 2 entrades Aula Aquàtica,

-i 3r premi, 1 lot de vins dels Cellers Avgvstvs Forvm (@avgvstvsforvm).

La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha posat de relleu la voluntat de la regidoria de tenir més abast a través de les xarxes socials i l’Instagram és una plataforma que té molt d’èxit pel seu contingut audiovisual, sobretot per la publicació de fotografies que poden ajudar a promocionar la destinació turística. En aquest sentit, “la intenció és acollir més trobades d’instagramers tematitzades”.

La regidora també ha agraït la col·laboració dels establiments que han aportat els regals per als premiats.