5/04/2022 | Notícies

Turisme del Vendrell aposta per la desestacionalització amb la cohesió territorial turística integral

La Regidoria de Turisme fa una aposta per la desestacionalització amb la cohesió territorial turística integral potenciant el turisme de salut i de natura amb la creació de sinergies amb altres recursos del territori: cultura i tradició, patrimoni i arquitectura, entorn rural i camins, entre d’altres de caràcter social. Amb l’objectiu “360º : 7/52” es volen integrar tots els atractius del municipi amb activitats, productes i serveis tot l’any i per a tothom.

Algunes de les accions que ja s’han fet en aquest sentit són renovar la imatge i la comunicació de Turisme del Vendrell amb un nou portal web, un nou logotip i noves formes de difusió de les activitats.

I amb l’objectiu d’atendre les demandes dels veïns de les platges i per complementar l’oci durant l’estada de visitants i estiuejants, s’està treballant en un projecte per convertir l’antic Cinema Brisamar en un espai de salut i esport anomenat “Brisamar cos i ànima”. Per una banda, es pretén recuperar un espai emblemàtic que actualment està en desús i, per una altra banda, poder disposar d’un equipament obert tot l’any que respongui a la necessitat de benestar de les persones.