10/12/2018 | Sense categoria

Un desembre carregat d’activitats per a tots els públics a la Biblioteca Pública Terra Baixa

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha fet públic el seu programa d’activitats per aquest desembre. Com és habitual, s’hi inclouen propostes per a tot tipus de públic, com ara exposicions, hores del conte, concerts de música o tallers, entre d’altres.

Exposicions

Del 4 de desembre i fins el dia 8 de gener es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca l’exposició “Raimon Panikkar, viure l’aventura intercultural”, mostra amb motiu del centenari del naixement d’aquest important filòsof i teòleg.

Així mateix, del 10 de desembre al 7 de gener, també es podrà visitar al vestíbul el diorama “Pessebre” realitzat per Jaume Esteva Oliva, del Grup Pessebrista del Vendrell.

Activitats infantils

Pel que fa a les activitats infantils, el divendres 14 de desembre, a les 17.30h., el Tió arribarà a la Biblioteca i s’hi instal·larà durant uns dies. Després de la seva arribada, a les 18.00h., tindrà lloc una sessió de l’Hora del Conte adreçada a infants a partir de 3 anys sota el títol “Els contes abrigats”. Anirà a càrrec de La Porta de Fusta, i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dissabte dia 15 de desembre al matí tindran lloc dues sessions de l’Hora del Conte en Anglès. Una serà a les 11h. i l’altra a les 12h. El títol és “Santa’s Elve”, està destinada a infants entre 3 i 8 anys, i anirà a càrrec de Kids&US. Les places són limitades, i cal fer inscripció prèvia per assistir-hi.

Els actes vinculats amb el Tió acabaran el divendres 28 a les 17.30h. que serà quan se’l farà cagar. Just després, a partir de les 18.15h. tindrà lloc el taller “Vine a fer el teu clauer de Nadal”, activitat adreçada a infants a partir de 3 anys acompanyats d’un adult, a càrrec d’Activijoc i per a la qual cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca.

Activitats per adults

Pel que fa a les activitats per adults, el dilluns dia 10, a les 19.30h., el Club de Lectura es desplaçarà a la Casa-Museu Àngel Guimerà per celebrar la darrera sessió de l’any. Estarà dedicada a l’obra “Alba”, vinculada al projecte ‘Llegir el teatre’, i comptarà amb l’assistència del seu autor, Marc Artigau, amb qui els assistents tindran l’oportunitat de conversar.

El divendres 14 de desembre, a les 17.00h., es farà una sortida al Gran Teatre del Liceu, en el marc del projecte “Liceu Bib. La Biblioteca et porta al Liceu”, per veure l’òpera “L’italiana in Algeri” de Gioacchino Rossini.

El dia següent, dissabte 15 a les 17.00h., se celebrarà el “Concert de Nadal dels avis i àvies del Centre de dia Anna Serra i Residència d’avis la Muntanyeta”, dirigits per Àlex Carasol. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Associació de familiars malalts d’Alzheimer i altres demències del Vendrell i comarca.

I una setmana després, el divendres 21 a les 20.00h., se celebrarà el tradicional “Concert solidari de Nadal”, a càrrec del grup de grallers Tocats de Canya