29/10/2014 | Sense categoria

El Vendrell es promociona a la Fira d’Andorra la Vella

En el marc del conveni de col·laboració de promoció turística que es va signar en la passada Fira de Santa Teresa, la regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, i una tècnica del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell es van desplaçar a la Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar el cap de setmana del 25 i el 26 d’octubre, per promocionar la capital del Baix Penedès i captar el turisme andorrà.

Àngels Turdiu ha valorat molt positivament la presència a la Fira d’Andorra la Vella: “L’estand i el material de promoció han tingut molt bona acceptació entre els visitants de la Fira, molts dels quals ja coneixien el Vendrell i un gran nombre hi tenen una segona residència”. En aquest sentit, la regidora de Turisme i Platges ha posat de relleu que “l’estada a Andorra, a part de captar més visitants, també ha servit per saludar les persones que ja coneixen la nostra destinació i fidelitzar el turista andorrà”.

Durant els dos dies de la Fira, les persones que van visitar l’estand del Vendrell van poder omplir unes butlletes amb les quals, properament, es farà un sorteig i els guanyadors podran gaudir de caps de setmana al nostre municipi.